trippel rocket


Frans, Oskar och Jokke.
Alltså dom är ju galna! KOLLA BARA!!!!! :O

härliga sommarlov!

Det känns inte som sommarlov utan examen, men den härliga värmen gör det hela mycket bättre. Jag fick typ sommarlov förra onsdagen eftersom vi inte haft någon obligatorisk dag tidigare i veckan. Iallafall så har solen stekt så i onsdags for jag, Adina och Malin till Teuger och sov där.
såhär såg det ut då adina badade! hahahahhaha
MYS!

6 dagars ledighet

Ja, ändå sedan i Onsdags har jag varit ledig fram till imorgon. Resten av veckan har jag nog ingen vanlig lektion och går från 12-15 max. Känns som jag hunniat göra mycket nu under senaste veckan. Drog upp till Teuger med mamma och pappa i onsdags och sen på torsdagen kom campinggästerna upp :D Fredag var det dags för galej hos Ida som fyllde nitton i söndags. Sjukt roligt party med härliga männsikor och allt! Riktigt lyckat tyckte jag!
Efter festen dorg jag upp till tueger igen och sov där. Glömde även berätta att jag badade för första gången i Torsdags med Lisa, sköööööööööönt!!!
Lördag och söndagförmiddagen tillbringade jag i stugan. Sen hem och dirket for jag till Ida som fyllde år på riktigt. Chillade ute i solen och kollade på BB där Simon vann :D
Födelsedagsbarnet! Sjukt fin bild:D
Idag, Måndag vaknade jag tidigt, drog till gymmet och pumpade. Följde sedan med gymkamraterna till Nybyn och sedan hem för att vara med Linn ett tag. Senare for jag till Ida och gjorde världens mumsigaste tacopaj och efter det for vi till Therese och drack cider och åt kex och ost. Mysiiiiiigt.
Avslutar allt med:
VI HÖRS KANSKE NÅGON GÅNG UNDER SOMMAREN OM JAG HAR NÅGOT ATT SKRIVA OM!!! :D

RSS 2.0