25e juli 2012

Igår var jag ledig och de var även Ida. Vi for in till Luleå och shoppade lite. Hemma hade vi hittat några fina fynd. Lilla Dixie var på besök så lekte med hon och sedan såg vi allsång på skansen, standard. Idag har jag jobbat. Slutade 6 men var kvar till 7 för de var kul se Julia och Sharon jobba, hehe. Nä ärligt så tog de tid att samla krafter till att orka fara hem. Nu har jag sett klart första säsongen av vampire diaries så ser lite annat nu som jag missat från förra veckan. Bl.a. PLL och awkward. Här är en sjuuuuukt läskig bild. Ett öga med mascara, och ett utan. Mina fransar syns ej så blonda dom är..


Teugermys på hög nivå

I helgen var jag ledig så passade på att vara i stugan och mysa. Dessutom äntligen få träffa lilla Dixie igen, så töööt! Malin följde med och sov en natt. De blev bad, bastu och spelmys. Sen kom Linn dit en annan dag och då blev de ungefär samma sak, nattbad och bastu för de som var fega;) for hem måndag för att bege mig på jobb!


RayBan sunglasses


en söt liten hund


18e juli 2012

Igår jobbade jag en kort dag, nämligen 9-14 och herreguuud vad tiden gick fort. Frågade även Sharon när hon tog över mitt pass ifall de var sant att Erik Grönwall hade ätit i helgen, och jo men viiiisst! Han hade till och med sjungt lite innan han åt maten. På väg hem kom jag på att mitt h&m paket kommit så då var de bara att vända. Hemma testade jag kläder och sen kom Emma. Vi for och handla och hämtade Emil. Sen gjorde vi middag och käkade och sen fick Emma färga mitt hår samtidigt som vi kollade på allsång på Skansen. Idag har jag jobbat 9-18. Först med Matilda och sen Sharon. Vid lunch kom de nya arbetskläder så nu använder vi sånna här fina mössor.. Haha. Ser flintis ut! Nöjda chejjor!!!


Din beställning är på väg!


Everything's gonna be alright

Hello there! Snart ska jag jobbar. Eller på 4 timmar. Känns kul men tråkigt då vädret är så bra nu! I alla fall så har Ida hälsat på här idag och även Linn som är här nu. Lilla Dixie har precis farit till Teuger och jag får inte träffa hon förens på Torsdag kväll.. Men det betyder i alla fall att jag får sova inatt och inte dom som sover med hon, haha.
HAHAHAHAHAHAHHAHAHAH söt. 

Ingen sovmorgon här inte

Morrnmorrn! Har typ varit vaken sen 5 och varit ute med Dixie. Hon sov inte länge, mellan 00-05.


DIXIE


VALPJAKT

Igår var jag som sagt var hos Ida på kvällen. Hon skulle fyllechaffa till Boden och jag var medpassageraren. Vi kom hem, åt chili cheese som inte var lika goda som på grillen. Eller smaken var god säger Ida, men lite för lite sås i den! Jag orkade ej traska hem så sleepade över där. Nu imorse fick jag reda på att hundvalparna vi kollat på tog slut imorse eftersom ingen svarade då vi ringde igår.. sad face. Men som tur var hittade jag nya valpar som vi ska fara och kolla på nu som bodde i Luleå. Söta. Så nu väntar jag och Ida här hemma på mamma och pappa och när dom kommer hem rullar vi dit och ser ifall vi blir hundägare av en söt liten valp, eller inte.

Förresten så sitter jag på iPaden och skriver detta och har inga bilder på den så det får bli ett sånt här inlägg utan bilder serru.

SYNES! Är glaaaaaad och hoppas valparna är så söta som på bilderna och att mina päron gillar dom ;)

Vilken voffsing är sötast?

Holly eller Polly?


Church court

Igårkväll tog jag en pn och sen vid midnatt for jag till church court och spela lite med Ida. Vi tog oss även en promenad runt kyrkogården och jag lärde mig en hel del nya saker. Idag for vi in till Piteå och gick en snabbrunda på stan och for sedan till Therese för att kolla in hennes nya lägenhet, nice. Nu är vi hemma och har ätit thai och ska smaka chili cheese. På
Återseende 

SNAAAAAAAAAAAAAART!!!!!!!!!!! :D


Köpt lite nya kläder


vad händer jao

Nu har jag slutat jobba. Känns som att klockan är typ 22 när den egentligen inte ens är 19.. Sjuuukt trött. Även fast jag är trött vill jag ju inte bara sitta hemma och göra ingenting!? Hade planer på att fara till stugan men de känns inte speciellt lockande när de är så tråkigt väder. Kanske far imorgon eller så stannar jag hemma hela helgen. Jag hade också planer på att vara med kompisar om jag ej for till stugan men nu verkar de som att de blir inställt så då är frågan, vad ska man göra? Lär väl sluta med att jag är med någon eller att jag ser nått serieavsnitt som jag missat!

slänger in en bild för de är tråkigt annars, även om bilden bara är på mig..

MISS YOU! <3


20årskalas

Idag startade dagen med jobb med Eva och sedan mot kvällen med Sharon. Det var lugnt på dagen men sen till middagen, då jäklar kom de folk! Slutade och for vidare till Amanda som fyller 20 år på söndag för middag och fika på de. Imorgon är de jobb igen mellan 9-18 sen vet jag inte vad som händer.

Satt förresten och kollade på hundar på blocket eftersom jag är sugen på en liten sötis. Hittade en annons som verkade nice med sööööta valpar.

Blandras valpar
Kolla vilken sööööööööööööööööööööötis!!?!?!?

Nya tennisproffsen

Imorse for jag och Ida till tennisplanen här i Älvsbyn för att lira lite tennis. Snart är vi båda proffs bara vi lär oss pricka bollen någon gång! Klar där for jag hem för att fixa inför jobbet. Jobbade med Julia idag för första fången vilket var väldigt kul. Ganska så mycket folk under middagen men vi klarade det! Sen kom Matilda och jag jobbade med hon resten av kvällen. Nu här hemma har jag shoppat lite kläder och skor från h&m. Mycket bra. Ska sova nu för imorgon blir de jobb mellan 9-18! Sen iväg på 20-årsmiddag hos Amanda.


lite olika bilder

Har tänkt att visa lite bilder nu eftersom jag inte skrivit något och orkar inte tänka långt tillbaka och skriva vad jag gjort.
här är albumet som jag och Emma gav till Stephy, det är mååååånga mer bilder men detta är den enda som visas! 
 
har gungat innan vi for på Carlbergsteatern som vi gör varje år.
 
chillat lite innan midsommar.
 
åkt båt, ätit gott, myst, nattbadat läääänge och massa mys med några brudar!
 
stått på händet och chillat lite upp och ner :) 
 
solat, badat och bastat hemma och i teuger. 
 
sett på sötmåns på allsång på skansen! 
 
ökat parfymförvaret med britney parfymer med de två stora till höger. Nice 100 ml. 
 
det får duga för denna gång! 

Glömsk ibland

Jag började om att blogga men slutade för jag glömde bort lösenordet, nu är det fixat i alla fall!

Har heller inte lärt mig nya blogg.se och tycker det är tjorvigt, men det kommer väl.

Vad har jag gjort? Det kommer jag inte ihåg. En grej som hänt är i alla fall att Adina har dragit vidare söderut. Har varit fett nice att ha hon här. Önskar bara hon kunde stanna föreviiiiiigt liksom! 
 
<3<3<3<3<3<3<3 

RSS 2.0