Luleååååå

Beger mig mot luleå med några tjejer för middag och mys hos Madde. Imorgon blir det shopping och sedan hockeytime!


Twittprommenad!


Träningsverksproblem!

Senaste dagarna har jag en bra ursäkt till 0 bloggning. Har haft så jäkla mycket träningsverk att det inte har gått att blogga. Nu är jag i alla fall back on track, så blir nog en smula bättre nu.

I alla fall så i helgen har jag haft lite kompismys och igår var jag på hockey. Sen på kvällen var jag och linnea hos Ida, vi åt ost och kex, med lite vindruvor. Vi planerade även en liten lista på vad vi ska göra, kanske blir att bocka av en sak idag? Vem vet? Nu ska jag gå ner, käka kesella och hallon, sedan klippa lite i ett par byxor.


en sån där lista

10 saker jag tycker om:
Kolla på sereier, som säkert alla vet om
Chuck Bass
Sommar och värme
Att jag ska till Thailand
iPhone
Sova till jag vaknar
Nya kläder
Vara ledig från skolan
Att säga IDIOT!
Pengar

9 saker jag tycker mindre om:
Göra illa mitt knä
Vinter, speciellt januari och februari
Att man måste plugga
Duscha
Att jag inte är 18
När man jobbar på ett grupparbete och jag måste göra allt! (HATAR!!!)
Att vakna till ett alarm
Semlor
Att jag måste vänta 1 vecka på att få se alla bra serier


8 bloggar jag läser:
kajsaani.blogg.se
ootilia.blogg.se
eemmalicious.blogg.se
rumbutis.blogg.se
idaaag.blogg.se
theresebrytner.blogg.se
ceriksson.webblogg.se
linnooo.blogg.se

7 saker jag vill göra i framtiden:
Resa till alla mina drömländer
Skaffa ett jobb
Ha en bra familj
Flytta hemifrån
Äga väldigt mycket fina kläder
Vara ägare till en massa olika Apple-produkter
Jobba utomlands

6 råsnygga män/killar
Ed Westwick
Chace Crawford
Chord Overstreet
Adam Brody
Louis Tomlinson
Zayn Malik

5 maträtter jag inte får nog av:
Taco
Grillat
Mat från heart to heart
THAIMAT
Kycklingsallad

4 ord som beskriver mig:
Glad
Bäst
Positiv
Jobbig

3 saker jag ser fram emot:
Thailand
Sommar
Studenten 2013

2 bra artister/grupper:
Jessie J
LMFAO

1 bra låt:
Wild Ones - feat. Sia



Hey I heard you like the wild ones!


Bigbrother 2012

Ja, Bigbrother har ju som sagt var börjat om. Vi får se om det är lika bra som ifjol, eller om det är bättre till och med. I alla fall har jag hittat några favoriter, bland annat Annica och Amandus. Det är dom jag gillar allra mest. Sedan finns det ju sådana som bara är fööööör roliga att kolla på, och då menar jag såklart Hanna w.


Secondhand!

Nu är jag hemma efter en kul helg i Umeå! I lördags for jag och Julia på myrorna, en secondhand butik, och kollade lite. Jag har aldrig förr handlar kläder i en sådan butik, men igår blev jag av med den oskulden. Köpte en jeansjacka och en svart vanlig skjorta för en billig peng! #billibilli

En bild på en gangster som frös i väntan på bussen!


<3


På bussen mot Umeå!

Jag sitter är på väg mot Umeå! Ska hälsa på hos min syster. Ikväll ska jag på Waldorfs skola för att hjälpa till att hålla ett disco! Imorgon ska vi kanske ut och leka i snön, hoppas bara inte det blir för kallt. Och sedan på söndag blir det hem tidigt för att hinna till Bamse-gympan! :-D


ADINA!!!

Hur underbar är inte tjejen!? Saknar hon nå så otroligt mycket!!!! <3 <3


Chaba hotell!

Var lite off här på senaste tiden. Tankarna har inte gått till bloggen precis. Utan till Thailand, sommar, sol, pool, värme! Obeskrivligt helt enkelt. Tänk att jag och Linn ska iväg, helt själva, till stora Thailand! Det kommer bli kaoZ men vi klarar det galant!

Ses på en måååånad!!!!!! :-D


tisdag

Ja idag är det ju tisdag som sagt. Det känns som jag hunnit med väldigt mycket idag. Jag har tränat, läman cv och pb till ica och konsum. Ätit lunch har jag också gjort. Jag har lämnat tillbaka ett paket och även hämtat ett nytt. Jag har också hämtat en ledighetsansökan på skolan. Och så har jag också köpt en förlängning till usb-kablar. Och sist men inte minst har jag sett nya avsnitten av gossip girl och pretty little liars (standard på tisdagar) och nu har jag just duschat och har börjat se lite paradise hotel innan det blir middag och körkortsteori.

I'm so happy, I'm so glad!


Thailand, Phuket, Kata!

HELT OBESKRIVLIGt! Fatta!? Jag ska till Thailand. Överlycklig :)))))))
'

PH hela dagen lång

Idag har min dag bestått av PH, PH, PH och ännu mer PH! For iväg och tränade de småa och nu är jag hemma och ser PH igen. Vart är världen på väg? Ska käka, sen fortsätta se PH. Eller kanske gör ett undantag och pluggar lite tyska, eller varför inte skriva på mitt pb? Får se helt enkelt.


Nobody's perfect!


Hur bra får man vara?




varför gör man annat när man inte ska det?

Istället för att skriva CV och pb så sitter jag på spotify och gör en ny lista med allt från gamla till nya låtar som jag tycker om. Hetsar även alla till Malin, kul. Näääää skärp dig nu Johanna! Du måste arbeta. Okej. Hejdå!

CV OCH PERSONLIGTBREV

Gårdagskvällen innehöll spel, mat, skratt och massa annat trevligt. På natten började jag att skriv mitt cv och ett personligt brev. Men jag vet inte hur man gör! HJÄLP! Några av de som var här hade lämnat in de på jobben, och tydligen haft någon konversation med chefen, och det jag gjorde var bara att ge ett papper och lämnade de inte ens till chefen. Hur stor chans är det att jag får jobbet då? Ska istället lämna in nu i efterhand tror jag. Hoppas det funkar lika bra.


Baby you light up my world like nobody else!

Adina laddade upp denna på instagram! Den var lite kul:)


Torsdag och fredag.

Igår var jag på skolan, och där får vi reda på att våra kakskärare är klar, äntligen! Nu väntar jag på att få dom levererade hit till mig.

På kvällen så följde jag med ida och Amanda in till Luleå för lite shopping. Hade ett presentkort på hm som jag fått av Adina och Jossan, så köpte lite på hm! Sedan vidare på dollar för att storhandla. Nej, jag köpte finfina kvittenser till vårt UF-företag. Sedan for vi hem och drog till Ida, där kollade vi på hennes feta 59 tums TV!!! Avundsjuk som sinnes. Sedan blev de hockey tittande, där Sverige förlorade efter straffar.

Idag har jag varit i skolan, skulle hämta kakskärarna men dom var inte där, väntar därför på leveransen nu. Hoppas dom kommer. Dom skulle de så länge dom hinner hem innan 5 tror jag. Ikväll får jag nog främmande, får se vad som händer!


ey yooooo!

Igår gymmade jag. Sedan hem för att se PLL. Vidare på kökortskurs och sedan hem för att jobba om Östersjön med Elina.

Idag har jag varit på skolan, redovisat, spelat bandy och lite sådant.. kul. Nu funderar jag på att se nya avsnittet av glee eller kanske paradise hotell, Norge.


Har jag ännu en tvilling...?

Idag på gymmet fick jag och Ida höra "ja, ni två måste ju vara tvillingar" vi typ, nej inte precis. Då sa han "det syntes bara jag såg er fort" haha. Söt. Kul att jag både är tvilling med Ida, och även Johannes enligt Torben och Christina på tyskan. lol. Visste inte ens att jag hade en enda tvilling, och nu helt plötsligt 2 :O nej men, det är väl kul!? Alltid velat ha en tvilling så.


Biffigast i byn!?

Eftersom jag och Ida var tränat så mycket så... #biff #bieceps #muskler #sant


vad kommer hända?

"G.G." - Leighton Meester as Blair Waldorf, Margaret Colin as Eleanor and Ed Westwick as Chuck Bass in GOSSIP GIRL on The CW.  Photo: Giovanni Rufino/The CW&copy;2011 The CW Network, LLC. All Rights Reserved.
SPÄNNANDE!! Kan ingen bara säga vad som händer!?!?!??!!?

Världens bästa dag är tisdag. Det betyder nämligen att gossip girl och väldigt många andra serier kommer ut på nätet. gissa någon som kommer se det såfort hon vaknar imorgon? :D

I like it, like it, come on!! :-D


MondayyyyY!!!

Skola idag, och sedan gym. 30 minuter på crosstrainern, och sedan cykel 15 minuter. Funderar på att köra några benövningar hemma. Väl hemma har jag sett några avsnitt PLL, och sedan ska jag göra lite skolarbeten, tror jag


Haha dör, Annas bild.

 


Varför denna kyla?

Min helg har varit CHILL. I fredags så gick jag ju som sagt var skola mellan 12-1, så resten av dagen såg jag typ glee i princip hela tiden, förutom på kvällen när jag var med jossan! Eftersom vi inte träffats på länge bytte vi julklappar nu, istället för i december, haha. Bättre sent än aldrig. I alla fall satt vi och pratade typ hela tiden vilket var väldigt trevligt. När hon for såg jag lite till glee, och sen sova jag.

Igår så var det sjuhundra grader!! OMG vad det var kallt. Såg sista avsnittet av glee tills innan det nya kommer ut och sedan såg jag Pretty little liars. Sedan var jag med Matilda. Och sedan for vi vidare till Oskar där Simon också var. Vi spelade spel, såg film och sådant där. Också väldigt kul.

Nu idag har jag vaknar för ett tag sen, väntar på frukosten nu som är blåbärsgröt, och under tiden ser jag PLL. Vid middagstid idag ska jag vara ledare i gympa för barnen.


Vad är planen?

I helgen hade jag ställt in mig på att fara till Umeå och gå bamsekurs, och även hälsa på min syster. Kursen blev inte av på grund av för få anmäla och därför blev det inte Umeå. Helgen är inte planerad eftersom jag fick reda på det igår. Men lite planer har jag. Vet dock inte om någon av dom kommer att bli av.


Vem vet, kanske blir jokkmokks marknad, phb, nordpolen, film eller något annat roligt? Det återstår att se helt enkelt :D

Imorse vaknade jag av ett smsa från Kajsa, jag ringde hon och hon har en väldigt bra nyhet att säga. Våra lektioner var inställda idag med en lärare, och det är typ bara hon vi har idag. (+tyska). Det var skönt och innebar att jag endast gick skola från 12-1. Det är sånna tillfällen man älskar livet. VÄÄÄÄÄÄÄÄÄLDIGT tur att Kajsa råkade kolla IL just denna morgon! loveit.

Brister x5

Brist på bloggning. Brist på bilder. Brist på idéer. Brist på ork. Brist på allt.


Snodde en lista av IDA

KLÄDER
Skor: Favoritskorna är ridskorna som är någon slags känga. Vill även införskaffa Dr Martens som är otroligt sköna!
Sneakers: Lätt converse, vad annars?
Jeans: hmm.. mina nya oranga jeans är sköna. Har även svarta sådana, så dom måste det väl bli.
Tröja: Jag gillar blusar, och även lite oversize tröjor, stickat osv.
Underkläder: Spelar ingen roll, men spets är alltid nice.

ACCESSOARER
Väska: Har många olika, min favorit är en stor svart väska från accent.
Plånbok: En svart med guldiga detaljer från Gina.
Klocka: Min silvriga med vit bakgrund.

TEKNIK
Tv: En platt-tv, 32 eller 37 tum tror jag?
Stereo: iPal.
Mobiltelefon: iPhone 4, käääääärlek <3
Dator: Använder mig av min stationära som är kopplad till tv:n i rummet. Annars använder jag min skoldator som är en HP. Drömmer dock om en Macbook Air.
Kamera: En nikon D3100.

BADRUM
Tandkräm: Sensodym, flour. GOOOOOOOD
Tvål: Just nu någon med persikalukt.
Hårprodukt: Alla möjliga bed head produkter. Gillar Smal Talk, den klår allt.
Parfym: Can Can, Clean, Fantasy och massa mer. Vet inte, finns ju så sjukt många som luktar gott.
Hudkräm: En från dermosil som luktar morot och en annan därifrån med lukt blodapelsin.
Schampo: Bed Head, vääääärldens bästa.
Balsam: Samma här, Bed Head.
Medicin: Jag tar typ aldrig medicin.
Huvudvärkstablett: Ibumutin kanske.

MAT OCH DRYCK
Mineralvatten
: Ramlösa eller Loka, alla smaker förutom citron.
Öl: USCH x1000
Vin: inte speciellt insatt.
Bröd: Ett GI bröd från uddens bageri som jag har är gott.
Choklad: Mörk choklad!
Glass: Ben och Jerrys, lätt.

FÄRDMEDEL
Bil: Har mamma som privatchaufför.
Flygbolag: Pappa flyger mig dit jag vill.
Taxibolag: typ aldrig åkt taxi, men älvsbyns taxi är det väl.
Cykel: Min nya cykel jag fick i somras som jag inte minns namnet på.

ÖVRIGT
Frisörsalong: Min syster eller Klippet.
Bank: Handelsbanken privat, och med skolan Sparbanken.
Bensinstation: TANKAR EEEEEEEEJJJJJ
Gym: Actic här på byn.

RSS 2.0