Västerfjäll

I fredags på morgonen följde jag med Malin och hennes systers familj upp till västerfjäll. Vi bodde i en fin stuga och levde livet. Vädret i helgen har varit kanonbra och det har varit riktigt roligt att vara där en helg. Vi grillade, körde skoter, pimplade och solade såklart som man alltid gör i fjällen. På söndag for vi hem och väl hemma läste jag i kapp om big brother för att kunna se de på kvällen igen.

Måndag var det skola och jobb igen... Och idag så är jag ledig. Försöker få tag på Ida och ska fråga om hon vill ut och promenera!

Gangsterbild!


Man blir nästan kär!

Alla som känner mig vet att jag pratar om Big Brother konstant. Framförallt om Annica och Marcelo. Hur underbara kan man vara? Dom är så söta. Såklart inte alltid, men igår och idag har dom varit helt underbara. Så himla söta människor.

Påsklov

Hmmm... det är lov nu och har varit det ett tag. Kvällarna har jag varit med massa folk och hängt. Spelar kort och bara chillat. Har även varit i stugan och tagit det lugnt i några dagar med familjen. Även grillat lite och umgåtts med Adina!! :) och SJÄLVKLART sett BB! 

Igår fyllde min pappa år och det bjöds på en riktigt god middag och lite fruktsallad. Ida och Matilda var här så klara med de for vi och hämtade malin för att sedan fara vidare och vara ned på en musikvideoinspelning. Längtar till sommaren kommer och den släpps. Ska bli kul att se hur den blir. For hem igen efter det och umgicks med ett gäng folk.

Idag började dagen tidigt då jag följde Ida till besiktningen för hennes bil. Sedan hem igen och chilla. I nuläget ser jag BB live. Hoppas verkligen på en bra fest ikväll. Som det är just nu verkar det bli de!

 


Isn't she lovely

Jag är i chocktillstånd och lär vara det ett tag till! Så himla grymma dom var på tp! Och när killen som spelade Romeo sjöng dog man. Vilken himla talang. Jag är typ mållös. Alla andra var också förjäkligt duktiga på att sjunga och skådespela, men hans sång klår allt....!

OMG!!

 


Teaterprojektet 2012

Jag ska alldeles snart fara för att se årets TP! Vilken nostalgi man får! Jag minns hur kul och underbart allting var. Man hade så sjukt roligt och allt var perfekt. Hoppas att kvällens föreställning är bra. Av det jag har hört så borde den vara de.

Varför försvinner färgen så himla fort??? Haha söt bild för övrigt. NOT!


Bloggen är bortglömd

Jag har tappat bloggilet som ni kanske har märkt. Någon gång i framtiden kommer det väl tillbaka. Tänkte att jag skulle skriva lite nu men det orkar jag inte. Det enda som är värt att nämna är att Thailand var underbart!


RSS 2.0