THAILAND!

nu sitter jag och Linn på planet mot thailand skulle jag tro! om allt gått rätt. vi ses :)

Storm när det ej passar

Inte varje dag jag och pappa är ute och skidrar. Men ja, igår var vi i alla fall det. Och nu vill jag ut igen, men det stormar ju för tusan!!! :(((((


Nya Charlotte Kalla

Idag var jag ute och åkte skidor med Charlotte Kalla! Passade även på att imponera på hennes tränare, han sade att dom skulle anta mig till landslaget, kul! (gammalt inlägg som ej publicerats)


Hairdonut

Igår när jag var i Piteå köpte jag en hairdonut! Så himla praktiskt. Smart människa som kom på den. Det är väldigt lätt att sätta upp håret i den och blir nästan alltid fint, men bara nästan. Ibland känns det som att de är omöjligt att få upp den fint, men sen nästa sekund är den jättefin!


Första dagen på lovet!

Igår (måndag) följde jag med Stephany, Malin och Therese in till Piteå. Vi shoppade lite och åt. Anledning till att vi for dit var för att Stephany skulle göra hombre i håret, sagt och gjort så blev det klart och det var riktigt fint!

Hemma i byn så var jag med Malin, vi löste korsord, var hos Frans och bara hade en lugn kväll.


Rumbutis in älvsbyn!

I fredags kom Adina hit till byn för att lämna oss igen söndagsmorgon. Hann i alla fall tillbringa två bra dagar med hon och även 2 bra nätter. Tur jag snart får träffa hon igen men endast för en natt då eftersom vi ska övernatta där efter Thailand.


FJÄLLRÄVEN

Finnt! Nu kan jag byta ut Canada Goose jackan mot denna nya jackan när värmen börjar stiga och de behövs en lite kallare jacka, perfekt.


Coop Arena

I måndags for jag som sagt var in till Luleå. Morgonen därpå hanns lite shopping och annat trevligt göras innan det bar av till Coop arena för att se Luleå plocka 3 pinnar mot Timrå.

Coca cola och kaffe, bästa kombon!


RSS 2.0