Gossip girl

Fredag och äntligen helg! Imorgon är festen alla har längtat till, äntligen! Outfiten är kirrad, det har varit svårt men är löst nu! I nuläget väntar jag på Julia och Carl ska Komma hem från Umeå och vara här över helgen, samtidigt som jag kollar på gossip girl!


Strumpbyxor för 1000 människor!

Ja nu är jag klar i Piteå och det enda jag har handlar är väldigt många par strumpbyxor. Blev olika mönster, olika färger och lite allt möjligt! Härligt. Nu ska jag hem och kolla på hockey, Luleå - AIK. efter det blir det att plugga inför tyskan imorgon. Känner på mig att det kommer att gå jäkligt bra. Nu kom jag på att jag ska skriva 5 roliga historier till imorgon, men jag har ingen humor så det blir lite svårt.


(skulle publicerats igår kväll)


Ändrade planer

Var inte tänkt att jag skulle till Piteå ikväll men det vart ändrat. Ska åka in med ida och gå på stan. Varför jag inte tänkte fars är för att det lät jobbigt att åka buss och behöva passa tider! Nu ska jag hoppa in i duschen och sen far vi:)



Fin bild...? Eller...?


Iphonemekka.com


Mobilblogg

Låg och kollade runt på appar och såg blogg.se på top free! NICE


Luleå Hockey

Igår var jag på min andra hockeymatch någonsin. i den innan satt jag och läktaren, denna stod jag i klacken. Det var väl inte den bästa matchen skulle jag påstå men ändå roligt att kolla även fast inget hände. I slutet däremot blev det roligare så det var kul. Köpte även mitt först par högklackade skor, nu återstår det bara att lära sig gå i dom, hehe.
När jag tänker efter vad jag ska skriva måste jag påpeka om Idol faktiskt, tidigare i veckan har inte nån av dom jag velat gå vidare, i måndags ville jag att leonardo och hampus skulle det, men nej. Och igår Amanda PPPPPPP och Frida men nä inte det heller. Däremot idag så gick Olle och André vidare på som jag hadde hoppats!
Nu är det sovdags för imorgon blir det att orientera direkt på morgonen mest troligt.
HA DET KUL I JAPAN MIN LILLA FLICKA!!! <3 miss u

You'll be in my heart

En bild på mig, min syster och hennes nya sockar som hon var så stolta över!
Jag och Caroline påväg till Luleå för shopping!
På bussen påväg till Umeå och sedan vidare till nbsk.
Random tjej
På färjan från norrbyskär. Jonas bild från facebook.
Bild från utvärderingshelgen. Även Jonas bild.

I WANT IT!


sådan mor, sådan dotter


det är jobbigt att plugga något tråkigt

Idag har jag hunnit vara på gymmet med ida där vi började med att vara på löpbanden. Sen vidare upp för att mörda ben! Jag gjorde i alla fall det. Körde bland annat "leg press" och lite sånt. Nu har jag just käkat frulle och ska snart plugga geografi. Vi har prov imorgon och jag förstår helt ärligt ingenting. Det enda jag kan är var ekvatorn är och då är det illa.

We are all the same


jag gillar överraskinngar

När jag vaknade såg jag att jag hade fått brev, och det hör inte till vanligheten. Jag kollade vad det var och ett av dom var lönen från NBSK och det andra var att jag hade fått paket som fanns på ICA. Jag hade ingen aning om vad det var för det stod inget och jag trodde inte jag beställt något. När jag sätter mig i bilen och kollar på paketet så kommer jag på att jag beställt några saker till mig och mamma och även till Cornelia som just har fyllt år. Alltid roligt med överraskningar smo gör en glad!

BIFF... eller?

Imorse gittade jag och Ida på gymmet. Klara där for vi hem och bakade scones och kollade på tv. Sedan vidare mot Nybyn för att ta hand om hennes ponni. När vi var hemma efter sisådär 4847 år bakade vi en paj åt min mamma som har fått något i ryggen, inte kul, inte kul. Vi såg hockey, det gick inte bra i slutet............ HIV vann, och tog extra poängen :( Nu kollar vi på internet och blir sugen på allt vi ser! Jag vill ha en kavaj, strumpbyxor, någon fin ring, högklackade skor (20 cm höga) och lite annat fint.

Luleå Hockey

Jag hade kunnat vara i Luleå nu och stått och väntat på att paraden skulle börja från staden in till Coop Arena. Men nä. Istället var jag tvungen att stanna hemma för att kunna packa väska till imorgon då jag tar mitt pick och pack och far till Umeå och sedan ut på Norrbyskär för "Gemenskap, nostalgi, knöös, kramar och framtidsdiskussioner på Norrbyskär!!"
Jag äger på att pricka munnen när vatten flaskan är långt bort.. Eller...!?

Fisk spa på sture-p!

Idag var sista dagen i Stockholm innan jag skulle bege mig hem till Norrbotten igen. Dagen kunde inte ha varit mycket bättre än vad den blev, bara lite.. Det började med att jag och Adina for till Stureplan för att gå på fisk spa. Vi satt 20 minuter till en början. Båda vi tyckte det var sjukt skönt så vi bestämde oss för att sitta 20 minuter till för en liten summa pengar. Klara gick vi där ifrån med babymjuka fötter!
Vi gick vidare och var påväg till tunnelbanan då jag såg Nemo som var med i Kungarna av tylösand. Vi fortsatte gå och strax efter det såg vi både Desirée och Paulina en bit bort. Vi fortsatte gå och sedan vände Adina om och gick mot dom och jag följde efter. Hon bad om en bild och vi fick ta en med dom. Vi hann inte vara där speciellt länge och prata med dom men det var ändå roligt! :D
hon hade just varit och dragit ut en tand så tror hon hade lite ont..
Adina och Dessie.
Efter det for vi hem och jag hämtade min väska innan jag for till Arlanda för att flyga hem. På flyget hade jag så tur att jag hamnade brevid en jätte trevlig tjej som var ungefär lika flygrädd som mig så det kändes bra :)

Stockholm Söndag.

Vi for in till stan för att sedan åka vidare till Stureplan. Väl framme skulle vi leta ett Fisk Spa som vi skulle gå på. Fick det i födelsedags present av Malin, Adina och Jossan. Vi letade och letade och till sist hittade vi det. Och såklart hade vi otur.. det var nämligen stängt. Vi gick vidare till sturegallerian och in på Zara. Jag prövar lite kläder och ska gå till kassan och köpa en kofta och halsduk. Och såklart har jag glömt börsen i Huddinge. Så ja, denna dagen var sparsam och jag shoppade ingenting. Men det var kul i alla fall. Vi mötte upp Kajsa och hennes syster, gick runt på stan, kollade på roliga människor, åt lunch och sa sedan hejdå till kajsa som for hem en dag innan mig.

Stockholm Lördag.

GRÖNA LUND! Det är något man måste besköa när man far till Stockholm. I alla fall om man inte är där speciellt ofta. I alla fall så for jag, Julia och Adina dit och åkte massa karuseller. Även om man åkt dom så är dom fortfarande läskiga, vet ju hur dom ska kännas men blir som ändå överraskad varje gång t.ex. frittfall far neråt. Den känslan är för övrigt helt underbar!!
Synd det inte är så bra kvalité på bilden men det får duga helt enkelt. Gillar ansiktsuttrycken hårt!
Vi fortsatte att åka alla möjliga karsueller efter att jag och adina besökt det värsta huset på hela Gröna Lund, nämligen spökhuset.
När vi kom ut därifrån sjöblöta i svett efter att vi skrikit så vi tappat rösten fortsatte vi åka karuseller.
blandannat Jetline som är en fruktansvärt rolig karusell!
precis innan vi skulle gå åkte vi Vilda Musen! Köpte detta foto och har det i en ram hängandes på väggen i mitt rum.
Kvällen slutade där och sedan for vi hem och var trötta resten av kvällen.

besök från Boden.

Igårkväll var jag med Linn, Carro, Malin och Jokke. Vi spelade spel, umgicks, bakade en blå tårta och bara tog det lugnt. Sjukt roligt att träffa Carro eftersom det typ var 6 månader sen sist! I alla fall så är just hemkommen efter en dag i Luleå med Carro och Malin. Vi for imorse och kom nyss hem. Med mig hem har jag en jacka, 2 blusar, ett linne, 1 bikini, trosor och en ring. Det är nästan så att jag överväger att visa allt fint men jag vet att jag inte kommer att göra det så ni får vara nöjda utan bilder. Nu hade jag tänkt att gå ner och se vad som händer där och sedan far jag bort!

Stockholm Fredag.

Fredag for vi till stan för att shoppa en massa. Det följde hem någon tröja, några par trosor, en kjol någon mysig tröja eller något annat fint :) När jag och Adina hunnit gå runt på stan ett tag mötte vi upp Ida och Therese för shopping. Vi var på drottninggatan och Hötorget och gick runt i alla möjliga affärer.
Vi var i Huddinge hela kvällen och bara tog det lugnt.
köpte en sko till min mobil!

Stockholm Torsdag.

Jag kom fram till Adina efter en väldigt dålig och jobbig resa. Började med att planet var försenat över 30 minuter. Sen väl framme så åker jag arlanda express, och vad händer inte där? Jooo vi stannar mitt på rälsen och får höra "Vi har tekniska problem" och några sekunder efter det blev det bläcksvart. Där satt vi ett tag och sedan var vi äntligen framme på T-centralen. På T-centralen var det också en dålig sak som hände, vi var där och var tvungen väntar över 30 minuter på nästa Pendeltåg som skulle gå ut till Huddinge. När vi tog och dit så hade alla bussar slutat gått för klockan var så mycket. Vi fick hämtning av Sigge men hittade inte han där. Tillslut satt vi i bilen påväg hem till sängarna!

En rubrik <3

Men tjena du som läser detta just nu! Jag är i Huddinge ifall du inte visste det. Shoppat harjag gjort: iphone skal, kläder och sånt! En rosa tröja till exempel som Addebadde är nåt djuriskt avundsjuk på! De ni.. Vad köpte jag egentligen?.. EARCUFFS ;D Men seriöst.. vad var det.. Åh juste! TOPSHOP! Asså jag har handlatt upp hela butiken typ, på trosor iallafall.. heheheh, busigt! Men jag gillade kjolen där, ni kan få se den nån dag om ni nu vill det. Fast jag kommer glömma ihåg det så ja. Nu ska i göra nå sviiiinigt kul, vi ses!

RSS 2.0