Arlanda Airport

Väskan är packad och jag är redo för Stockholm! Ska bli sjukt kul att fara på Gröna Lund igen och så kommer vi även att gå på fiskspa. Fatta känslan, typ fiskar som biter på mina fötter, och jag som bara är liiiiiite kicklig.
Det ser ut som att det blir Adina jag ska sova hos, har varit en massa tjorv, haha. Men det löser sig ju alltid. I värsta fall får man sova på en parkbänk. JAJA. Jag längtar i alla fall jätte mycket efter Adina och kan inte vääänta tills jag far! Enda som jag inte längtar till är att jag ska flyga själv och jag är rädd. Töntigt jag vet men ja det bara är så. Förr var jag inte rädd utan tyckte det var kul men nu är det läskigt. Har ju flygigt ett antal gånger iår så kanske inte är lika spännande denna gång.

Kallax Airport

Imorse vaknade jag klockan 5 för att sedan sätta mig i en bil och åka till Luleå för att säga hejdå till Urmat som for hem idag. Det var sorgligt. I alla fall trött som en apa for vi alla iväg. Lite efter 8 då vi var hemma for jag på skolan och väntade på Kajsa och sedan for vi och tränade. Började inte min första lektion förens klockan 12 så vaknade lite onödigt tidigt men det var de värt! På gymmet var vi på löpbandet, cyklade och körde bröst och triceps.
ÄLSKA TUNNELBANA!!!!

hej

Det har snart gått en vecka av skolan och jag är less. Lektionerna börjar komma igång snart men ja, snart är det väl över igen. På torsdagkväll tar jag flyget ner till Adina. Själv.... Läskigt.
söta tjejer
häng i jonas lägga
fin bild
så söt bild, glada som aldrig förr :D
Jag och sofia!!!
fin syster!

Färdas ekologiskt det är bäst, därför tar jag renen till närmsta fest!

Under tiden jag var i Umeå har en väldigt bra låt släppts på youtube!

Kolla bara här, kan man hitta någon bättre låt?

Party rock is in the house tonight!

I fredags hoppade jag på bussen och for till Umeå såfort skolan slutat. Det var en sommaravslutningsfest för KFUM. Jag for dit och det var tervligt.. Party rock is in the house tonight! Vi firade även Reinhards birthdayparty.
har ingen bild så blev en gammal bild på mig på adinas fest!

Jag kommer från fel del av gården!

Movits besökte Älvsbyn ikväll. Helt sjukt! Man kunde aldrig tro att det skulle bli sådär mycket drag här uppe i lilla, lilla Älvsbyn. Men det vart det verkligen! i början var allt helt stelt men till slut var det en som gick fram och sedan rusade sjukt många fram. Fortfarande inte alla men ändå, sjukt bra tryck!
Bäst på hela kvällen var Äppelknyckarjazz. Jag trodde dom glömt den då dom gick ut och var klara, men då ville dom nog att vi skulle ropa in dom igen vilket vi gjorde och då körde dom äntligen den. Jag som hade väntat hela kvällen.
Bild 112

Vi kommer att dö samtidigt du och jag.

Andra dagen i skolan börjar bra.. Kommer på att jag glömt datorn hemma under första lektionen som var idrott. Tur jag har världens underbaraste mamma som kommer och ger mig den och räddar dagen!
Svenskan är inställd så nu väntar jag på att engelskan ska börja. Efter skolan ska jag på gymmet med någon från klassen och pumpa hårt. Det är så kul när man är flera och tränar :D
tog bilden av Ronja som i sin tur tog den av Marko.

Skolstarten är igång..

Det var inte det lättaste att somna igår kan jag säga.. men tillslut lyckades jag! Idag har vi samlats och pratat med våran mentor och våran andra nya mentor har vi fått träffa. Sedan hade vi inga lektioner och jag drog på gymmet.
Första var jag på rullbandet i cirka 25 minuter.. UTAN skor dessutom, ajajaj. Sedan vidare till Stairmaster ett tag, sen crosstrainer lika länge, och tillslut gjorde jag den nya skidmaskinen i några minuter. Innan allt det där hade jag dessutom cyklat och gjort benövningar för baksida lår och rumpa. Lär nog kännas imorgon kan jag tänka mig, men det är bara att härda.
planerar en resa till denna snygging!!!

Om ett år eller två kommer det här vara över.

Jag ligger redan i sängen för att sova. Imorgon börjar skolan och allvaret om. Är inte alls trött men ska väl somna snart hoppningsvis! Hoppas på att skolan inte är för jobbig imorgon och att vi får sluta tidigt! Men så brukar första dagen vara ju :) Imorgon åker mina träningskomoisar bort i 1,5 vecka och lämnar mig själv, ska väl gå bra men är mycket roligare då dom är hemma. man blir mer taggad då man är fler som tränar. Medan dom ligger och steker är jag hemma och plågas lite smått:) nu ska jag blunda så jag är pigg imorgon när klockan ringer 07.00! Godnatt allihopa.

Jag ska dansa fastän hjärtat brister.

Igår var jag med Malin och vi höll på hela dagen med att förbereda cachar och även lägga ut dom. Linn var med oss också ett tag.
Idag har jag haft en seg dag och jag har varit arg utan någon anledning. Har i alla fall hunnit vara på gymmet en stund vid lunchtid. Sedan har jag varit med Malin och Frans och sett på Titanic för första gången. Jag varken gillade eller ogillade filmen, den var helt ok. Jag kanske gillar den mer om jag får se den en gång till. Jag fick panik då jag såg den och sånt tycker jag är jobbigt, haha.

bild från google.


Det är kallt nästan höst nu, jag går runt ditt kvarter. Fjärde gången den här kvällen, vem räknar på det?

Igår följde jag upp till stallet med ida och mockade, det är sjukt kul. Hade jag en häst skulle jag skita i själva hästen men mocka åt den! I alla fall så for vi till gymmet, rodde, cyklade, sprang, gick, crosstraina och skidade. Haha fin sammanfattning. Senare duschade jag innan jag begav mig till Korsträsk för att vara hos Lisa medans våra föräldrar var på någon fest något företag hade fixat.
Vi mös, myggde pussel och lagade mat. Mästerkockarna.
Imorse serverades det hotellfrukost hos familjen lundström och jag vart väldigt mätt. For hem och drog till gymmet dierkt. Kändes frescht att gymma i halvnoramal kläder. Sen har jag hunnit vara och gratta Elina som fyller år idag! Och nu är jag hos Frans och ska äta chokladbanan någonting :)

J, sinnessjukt mycket j.

Regler:

Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn!

Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord eller ljug!

Om personen som gjorde innan dig har ett namn som börjar med samma ord som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort.

Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar!

Lycka till! (DETTA BLIR INTE LÄTT)


1. Vad heter du? Johanna
2. Ett ord på fyra bokstäver: Jord
3. Flicknamn: Josefin
4. Pojknamn: Joakim
5. Yrke: Julgranshuggare
6. Färg: Julröd
7. Klädesplagg: Jeans
8. Mat: Jasminris
9. Sak i badrummet: Jordgubbstvål
10. Plats/stad: Jerusalem
11. En orsak att vara sen: Jennifer Aniston stog och dansade på mitt köksbord. 
12. Något man skriker: Jag vill ha körv!!!!
13. Film: Jag saknar dig
14. Något man dricker: Juice
15. Band: Jimmy Eat World
16. Djur: Järv
17. Gatunamn: Jollegatan
18. Bil: Jaguar
19. Sång: Jack Sparrow
20. Aktivitet med mer än en deltagare: Julbak


jag utmanar: rumbutis.blogg.se och mulanaa.blogg.se


pitetowN

Idag har jag varit i Piteå med Ida och Therese och spenderat pengar. Jag köpte en röd adidaskofta, träningsleggings, rosa fliströja, en svart kjol, ett stort örhänge som var ett kors och två stycken Ear cuffs. Nu har jag och Ida chillat här hemma hos mig med chips och hemmagjortdipp. Det är fest i hennes hus ikväll så vi kan inte se BB hos henne. Vi kanske far dit och sitter där och säger, "ursäkta kan ni vara lite tysta vi kollar på tv".
bara en random bild från i sommras.

previously in life of jobi in August!

Augusti fortsatte med att jag var ute på skäret och jobbade i köket.
jag träffade sylttrollet och pannkakstrollet!
jag gjorde det roligaste jag någonsin gjort i hela mitt liv!! Jag hoppade supergungan! Fy tusan vilken upplevelse.
Greta var duktig som gårdsacc och skruvade i dörrar.
Ronja upptäckte hur fin hon blev på kort och nu när jag är hemma har jag ett antal fina bilder på hon i mobben.!
Ronja gick från lång till kort hår en kväll lite sådär impulsivt
dominerade i beachvolleyboll. eller...?
sen kom dagen jag alltid längtar till! Min födelsedag, wiiihooo! Fick pannkakstårta på morgon av mina fina vänner och sedan hyllades jag med fin sång vid lunchen. Alla satt och skrek och var helt galna. Slog i borde, skrek, vissla och allt möjligt. haha.
Dagen jag fyllde år fick jag den här fina flätan av Dessiré. Sedan for jag hem.. Tråkigt att säga hejdå till alla men lär träffa dom igen.
Ida och Therese hämtade mig för att sedan dra på stan och övernatta i Julles lägenhet i Haga. Läskigt.
shoppade lite till och sen körde vi hem.
på kvällen drog vi på fest hos mända, uppföljaren! värsta gallejetttttttt asså:)
Lördag, Söndag och Måndag firade folk mig i efterskott!

gymmmmmmm

följer med ida till stalllet nu innan vi ska dra på gymmet och träna :D Sen ska jag bara hem snabbt, duscha och sen far vi till piteå för en snab shopping runda! Nu kom hon! HEJJJS


ny design har jag också!

själv i en lägenhet...

Jag är helt själv i therras lägenhet medan dom är och handlar. Såklart tvingar dom mig att blogga under tiden dom handlar. Annars skulle inte jag få äta min macka.

I alla fall så har vi en myskväll här i lägenheten. Vi ska snart baka chokladbollar och gotta sånt.

nu är bollarna klara och här är en bild då ida chillar med dom

ikapp med verkliga livet

Snart har jag tagit ikapp hela sommaren på endast tre inlägg (se sista kommer imorgon). Hur bra är inte det? För övrigt så betyder det att jag kan blogga om nuläget istället. Ja, vad har hänt idag? Vaknade, drog på gymmet och tränade. Fy vad tung den nya maskinen är som är någon slags skidmaskin. Man typ stakar sig fram. I alla fall att jag och Ida pumpat så har jag bara varit hemma, duschat, lagat lite vegmat och sedan kämpat ihop "previously on life of jobi in juli!".

Snart ska jag vara med Ida och så får vi se vad som händer då. Vi kanske chillar och tittar på lite bb, det vet man aldrig.

previously in life of jobi in July!


Juli började väldigt bra! Sommarjobbet var äntligen klart. Jag hjälpte Adina flytta ut ur deras hus och drog sedan till Stockholm.
Några timmar innan vi skulle sätta oss i bilen för att åka till huvudstaden fick jag denna bedrövliga sticka under nageln som satt fast och inte gick att få bort!! Var till vårdcentralen, dom bedövade mig men det gick ändå inte. Det var två stickor till och med!! En klarade dom av att få ut.
Under dagarna i stockholm hann vi shoppa, missa sista bussen hem, vara på gröna lund, leta cachar i skogen och allt sådan som man gör med Malin och Adina.
jag och malin tog flyget till Umeå tidigt en morgon. Vi blev fast på flygplatsen eftersom flygbussarna suger. Vi tog taxi in till stan och shoppade lite innan bi blev hämtade på busstationen.
Vi såg på frilufts show som var super bra!! Alltid fullt ös där.
Efter några roliga dagar på skäret åkte vi in till Umeå och bodde där några dagar.
lägenhetshäng
och lite mer häng..
Det blev lite shopping! Det kunde ha varit min dyraste shoppingrunda någonsin eftersom jag tappade bort min iPhone. Men jag hade en sån tur att den hamnade hos polisen två dagar efter att jag tappat bort den. Personen som lämnade in den är guld värd! Vi såg även den nyaste Harry Potter filmen en kväll.
Efter Umeå bar det av till Norrbyskär igen för att kolla på Julias dop. Har ingen bild därifrån men detta är en fin bild på konfaledarna som busade med deras barn.
Väl hemma passade jag på att vara med några kompisar och familjen. Besäkte ikea med Lisa, Anna-karin och mamma!
Badade med Lisa!
Gick upp för hundberget och hjälpte Oskar och Uri att hitta "kärleksgrottan".
Fest hos mända! Ida posar på vägen hem.
For tillbaka till skäret för jobb i cirka 3 veckor.
Under tiden på norrbyskär har jag varit vegetarian i 3 veckor. SJUKT GOTT! Har även lärt mig att göra god vegetarisk mat.

previously in life of jobi in June!


Juni började med festligheter hos Ida som hade 19-års galej!


Det badades en hel del i Teuger även om det egentligen var för kallt för det..


vi fick sommarlov!!!!!!!!!!


Sedan började mitt sommarjobb åt kommun. Jag jobbade på hemtjänsten tillsammans med Frans.


var galen och red på en ko.


var mycket med min mysiga teletubbies som jag saknar jätte mycket som inte länge bor i Älvsbyn...


Syrran var hemma 2 veckor och hälsade på.


zippade en hel del :D

RSS 2.0