jag tävlar hos...

Malin Nygren om en VS body mist! Det är en bra tävling, för vem vill inte lukta himmel varje dag? :) var med och tävla du med! Gå in på hennes blogg och var med och tävla! 
image
 

Everything's gonna be alright

#tattoo
 
Sitter och spånar på tatueringar. Jag skulle vilja ha "Nowhere but up" i nacken och även "Only time will tell..." fram på högra hanleden ifall det ryms! 
 

RixFM

men vaaaa, sparas inte inlägg om man råkar kryssa ner internet? irri.

Helgen som var blev fett nice. Fredag åkte jag, Lina, Lisa, Oskar och Malin in till Luleå för att se RixFM och underbara Anton! Vi var framme lite innan 6. Gick på toa osv och chillade på. Påväg ut därifrån hör jag fan Anton (PANIK) och löper som aldrig förr för att inte missa, men jo nog missa jag en låt... Men resten av artisterna var bra även dom, speciellt Danny och Zara! Vi gick en snabbsväng (hade typ brutit tån, iaf nästan...) på tivolit innan vi drog och käkade innan vi åkte hem igen.

Jag och Lisa styrde kosan mot teuger och där tillbringade jag min helg. Bad och bastu, galen fyrhjulingstur och annat skoj som hör till när man är där! For hem söndagnatt utifall jag skulle få jobb, och jomenvisst. 6 på morgonen väcktes jag av jobberbjudande. Ska jobba 10 dagar i streck nu så tur man är ung!
 
 
det är något som händer så vi alltid slutar upp med att vara leriga! 
 
 
 
 

Det här känns väldigt fel

Nu sitter jag här igen efter velande fram och tillbaka om det är värt att blogga. Svaret är som ni kanske märkt ja. Kom på att det är värt när jag och Lina tidigare diskuterade vad vi gjorde i helgen och vi var tvugna tänka länge för att komma ihåg. Jag vill vara en såndär som kan kolla tillbaka på minnen Nu ångrar jag verkligen jag inte bloggat här nå i år typ. Sist jag skrev någon text hade jag inte körkort, Cristina hade inte kommit (och nu har hon redan hunnit åka med), jag hade inte tagit studenten och jag var inte arbetslös. Sjukt. Men nu är jag back on track och bloggare för att jag är senil. 
 
Passar på att medan jag sitter hos Lina att ta någon studentbild från hennes dator. Nu ska vi gå på promenad, kanske köpa glasssss och sen på gymmet lika a boss!!! 
 
HOMIESSS

RSS 2.0