Midsommarfirande

Heeeeeeeeeeeeeeeeej! Midsommar firades i Teuger med massa fina människor. God mat, roliga lekar och bra sällskap som man brukar säga. På lördag förmiddag for vi på äventyr med fyrhjulingarna, dock var de ej så mycket äventyr då vi hade en tid att passa. Vi for hem, fixade oss och sedan vidare till Stephany som hade avskedsparty. Typ en av de tragiskaste dagarna i mitt liv, känns det som i alla fall. Är för tusen ett halvt år innan jag får träffa flickan igen!!!


Luleå

Var till Luleå för någon dag sedan! Här på en bild säljer Rebecca Kajsa eftersom hon är till salu!!!!!


Gårdagen

Igår var jag som sagt först i arvidsträsk, sedan hem och här väntade främmande. Madde satt redan hemma hos mig och sedan rullade Kajsa, Rebecca, Erica och Fanny in. Vi grillade och åt gómat och sedan chillade vi bara. Jag och Fanny for och fyllechaffade och när vi kom hem hittade vi fyra bruttor i min 120 säng som myste.


Studenten 2012

Tisdag tog min syster studenten. På morgonen körde vi dit för att vara där halv 11 för att kolla på examen. På kvällen var det middag och show för skolan och föräldrarna. :)


Inte alltid man blir stalkad av en kanin vid namn kompis.

Efter att jag Emma och Emil varit och kollat in vad som hände på arvidsträskdraget for vi vidare till en stuga. I den stugan fanns de en kanin som var lite speciell. Den förföljde verkligen mig och Emma och gick dit vi gick. Vi fick en ny kompis, vid namn kompis.


STEPHANY <3

JAG KOMMER ATT SAKNA DIG!!!!!


Teugermys!

Torsdag till Fredag for jag och några upp till stugan och myste. Vissa sov och andra inte. Lite båt på kväll och natt, nattbad och annat kul hanns med.


Kapten Johansson

Vid lunchtid igår frågade pappa om jag skulle med och flyga, och eftersom jag är cool (och rädd som tusan) tackade jag ändå ja. Uppe i luften när vi flugit lite mer än en timme frågar pappa hur jag mår och ja, inte var de nå då och sedan 5 min senare tvärvänder det i min mage och jag börjar må skitilla! Säger de till papi och får en påse att spy ifall de behövdes. Jajamen, 2 gånger behövdes de till och med. Mådde bättre efter de och då var vi äntligen hemma och hade landat.


Western Farm

Igår arbetade jag och träffade sedan några tjejer som skulle vidare till farmen! Klar där for jag till stephany och sov över hos hon. Är kvar än och just nu ser vi dödsrelikerna!


Bara de bästa får stipendium


OKEY

Idag var de studenten, och nästa vecka är de examen. Lol. Ofta vi ska behöva gå längre, vi som var ett helt år kvar. I alla fall så for jag å nå bruds å käkade lite mat idag eftersom vi var 10 minuter sena till tacobuffén på skolan, tragiskt men sant..


Muskuskalas

Ikväll var jag och kompisarna farit till muskus för att fira lilla Kajsa. Vi gav present, fikade, lekte norsk karaoke, drivade bil och körde lite kurra gömma! Är hemma nu och längtar inte till imorgon då vi ska få ett stipendium på 3:ornas student.. pinsamt då vi går i tvåan!


En återblick på veckan

Lördag var jag hos Madde och hade de superkul! Kubb och roliga lekar gjorde vi! Här var de en fight och jag var inne i matchen om man säger så!

Vårvandringen! Mitt gäng i början då kroppen fortfarande var hel!

Min fina Stephany hade konsert på folkhögskolan och var sååååå duktig! <3

Även Malin var med i bandet och sjöng så vackert:)

Klar från konserten for jag vidare till Ida som hade galej!

Bild från Madde där vi dricker med kolasnören ur en flaska.

Ida och Cornelia kan det där med dans. Här uppträder dom lite smått.

 


födelsekalasfirande

Min vän Ida har nyligen fyllt hela 20 år! Hon hade middag och lite kalas i lördag. De blev en sväng ner på crusingen och även lite annat roligt.

Eftersom inte jag har några bilder kan jag ju lika gärna ta hennes.
Man kan inte vara på ett kalas utan att äta fika?
HAHA! Skriver samma som Ida, ni som inte var där fattar inte...

RSS 2.0