Vad händer i Råcksta?

Mina ögon svider. Tänkte att det skulle vara kul att veta.


Tunnelbana i mitt <3:a!!!

Rubriken säger allt. Det äger helt enkelt.


T centralen

Nu blir det att fara in till stan och shoppa på drottniggatan skulle jag tro!


Flyga flygplan

Nu är väskan färdigpackad! Jag ska på utvecklingsamtal och sedan bär det av mot Stockholm! Ska vara där en vecka och tillbringa den med Adina och malin! Ska även bli kul att träffa dom i klassen som är där! Jag vill bara dit nu!!!!!

Passar på att lägga upp en bild på tre söta tjejer från i helgen!


Vad kommer min kväll att bestå av?

Kvällen kommer att bestå av plugg, plugg och åter igen plugg. Frågan är, hur kommer det att gå? Jag har opackat till Stockholm, roligare saker att göra, träna och allt annat! Men nä, istället blir det företagsekonomiplugg!


Hockey hos Lisa!


Vilken klänning är finast?



Baka en liten kaka

Ikväll har jag Malin och frans bakat! 2 olika kakor + cakepops!

Här är en bild på en av plåtarna som failade lite smått! men gott smakar dom i alla fall!


Makeagif.com

Såhär ser vi ut på lektionerna.

Har man lite att göra så har man..


pink girl



spotify

party rock is in the house tonight

ÄLSKA SCHEMAT! <3

Alltså jag tror inte att det finns någon med bättre schema än min klass. Ledig Tisdagar gör skolan så mycket mer värd. Känns inte som att veckorna är långa och dryga utan bara korta och snabba. Känns som att man går skola 3 dagar i veckan. Sjukt skönt enligt min åsikt.

I alla fall så ska jag på min lediga dag göra lite läxa så jag slipper stressa sedan då allt ska in veckan innan lovet och veckan efter.

Tiden går så fort och snart är jag i Stockholm hos världens bästa Adina med världens bästa Malin. Även Evvekommer vara där under några dagar, sjukt roligt. Sen att Kajsa, Rebecca, Madde och Julia också är i Stockholm ungefär samtidigt som mig gör inte saken sämre.

En helg förbi...

Igår var det en härlig dag på alla sätt och vis. På skolan hade jag bara en lektion, tyska. Klockan 12-13. På lektionen är det bara jag, Johannes och Torben (en från tyskland) och vår lärare. På morgonen fick jag ett sms av Johannes att han var sjuk.. Alltså hade jag lektion med 2 som pratade flytande tyska hela tiden. I alla fall så körde vi roliga lekar, han skulle beskriva ett rum för mig på tyska och sedan jag för han på svenska. Sedan gjorde vi lite annat också.

På kvällen träffa jag upp en massa tjejer från gamla niorna. Vi for till Emma, kollade på idol såg en urusel film som jag förövrigt sett förr, och sedan fick jag alla att DÄÄÄÄÄNCA också. Sjukt kul. Blöta i svett, typ, gick vi ut och svalkade oss och sen var det roliga slut.

Idag har jag haft en chilldag, varit ute och gått, varit hos ida, sett gossip girl och nu har jag varit med Johanna och Carro och kört bil hit och dit. Var också och kollade på Johanna och Simons lägenhet, sjuuukt coolt kök!

väldigt söt bild från året -09

Stockholm!!! <3


pinsamma situationer

Vet inte när det var men i alla fall någon dag sedan. Mamma ville in till stan 15.30 och såklart hänkade jag på. Även Ida och Cornelia som skulle till skolan och hämta böcker. Känns skönt att inte gå på strömbacka. Minuterna vi var där var nog hemska, haha. I alla fall så gör jag alltid bort mig. Alltså inte gör bort mig men ändå, såhär lös ett samtal mellan mig och en kassör.

Kassörskan: Vill du köpa ett rosa bandet också?
Jag: ..................................................................................................Nej jag har redan ett!

Och nej jag har inget sådant, har tnänkt köpa ett däremot. Och anledningen till varför jag sa så var
för att jag hade bara en 100 lapp lös i börsen och skulle jag köpt ett rosa bandet med hade jag varit tvungen att betala med kortet, vilket kändes jobbigt.

I alla fall så har jag gjort bort mig en annan gång också, då lät det såhär:
Kassörskan: Vill du köpa ett nagellack också för 20 kr?
Jag: öööö, jag målar aldrig naglarna.

Och svar, jooo jag målar naglarna. Sa bara så för jag inte ville köpa något depend nagellack just då. Hade varit sjukt pinsamt om jag haft nagellack på mig, som tur hade jag inte det denna gång...

Klar med shoppingen så for vi på en Blå ängeln och åt gomat!

orienteringstest

Onsdagar är det värsta dagarna som finns! Vi går nämligen till 4a, och det orkar man inte.... På skolan på idrotten hade jag orienteringstest. Jag klara av 8 av 9 kontroller under en timme. Känner att jag är gode grym på det där. När jag skulle ta den sista kontrollen plumsade jag i en fet vattenpöl och for ner med hela benet, lite över knät och väl där längst ner fastnar såklart min sko. Ser den inte så får backa tillbaka och leta den. När jag sett var den farit ner får jag typ he ner hela min arm i pölen för att sedan få upp skon... dramatiskt.. Sen när jag var klar med det var jag trött, ville hem och jaaa bara döööö. Fortsätter gå också ser jag världens brantaste backe. Jag tänkte, om jag går upp här slipper jag ju gå upp sen, så lika bra det. Väl högst upp ser jag att det går lika mycket ner igen att det bara var en kulle.. kuuuul. JAJA det var det jag ville berätta i alla fall.
I alla fall så väl hemma kollade jag på ett Gossip Girl avsnitt. Sen ska jag på gymmet med Ida och Oskar. Och efter det blir det att plugga till engelskaprovet imorgon. Kändes jobbigt. JAjajaaa, nu ska jag käka! baiii
Idag hag jag och Malin bokat en resa till denna underbara tjej <3

söt tjej

HEJ REBECCA! JAG TÄNKTA BARA SÄGA ATT DU ÄR JÄTTE FIN OCH JÄTTE BEST!

Idas kända KISS-LISTA!


chill på gymmet

Igår var det skola. Har flyttat tyskan så nu får jag äntligen sluta tidigare. 1 timme är fasen mycket! Hemma så kollade jag på gossip girl, har sett klart hela säsong 3 nu. Har kvar 4an innan jag kan följa tvn. Men såklart så har inte vi något internet så jag kan inte ladda ner det!! åå, jag är helt seriöst beroende. Får damp utan det!
Senare for jag och Granberg upp till stallet. Hennes ponny var rädd för han hade sett 2 älgar. Jag blev också rädd, fast för hästen och inte för älgarna. Klar där for vi på gymmet. Här tyckte jag Ida beskrivit det så bra så jag kopar det.

"Sjukt kul på gymmet när vi rodde, fönstret uppe i fan var öppet så det fläktade skönt (enligt mig) och när en kvinna skulle pumpa framför oss blåste det givetvis från roddmaskinen. Och kylan gillades inte på facebook direkt. Hon ville vi skulle stänga men ingen jävul, inte ens jag, har nog långa armar. Hon frågade iallafall en kille om han kunde stänga för vi frös, men han sa då får som köra hårdare. Givetvis lite på skoj, men nu till det roliga. Hon tog en bit papper och använde den som halsduk. Okej, låter inte så kul. Men det är fan gym-underhållning på hög nivå och det såg lustigt ut."

Klar där inne träffa vi Elina just utanför gymmet. Efter en lång pratstund begav vi oss hem. Jag hade sjukt mkt att säga. Jag är bra på ta ut ilska på elina men den här gången skippade hon ilskan. Jag förklarade min ilska för hon utan att ta ut den på hon. Haha.

Hockey och galleeeej!

Nu hoppar jag över en vecka och skriver om helgen istället. I Fredags var jag med Linn, vi åt gott, kollade på idol och sedan chillade vi mest hela tiden.

Lördagen så var jag hemma och kollade på Gossip Girl på morgonen. Sen var det dags för hockey i Luleå, vi plockade upp Malin och sedan for vi dit. Sjukt nice, gratis biljett och allt. Det får vi tacka Amanda för. Matchen var mellan Luleå-Modo, 2-1 blev det vilket var sjukt bra! Luleå hade nya tröjor som var sjuuukt snygga också! Nu är det bara tagga inför nästa Torsdag då det är hemmamatch igen.
Efter matchen köpte vi en puck. Sen for jag, Ida och Malin på Max. Vi delade på ett nuggetsmål. Klara där åkte vi vidare till Norrfjärden där Jocke hade sin 18-årsfest. Det var sjukt roligt där med massa roliga människor. Tyvärr blev det lite dramatiskt där i slutet men det är sånt som händer. En krossad ruta, skräp över allt och mycket mer så for vi hemmåt.
När vi var påväg hem ville de som inte var nyktra käka lite mat så vi for på Max igen, väl där var en av tjejerna lite jobbiga med grannpojkarna. Hon tjänade en kindermaxi på det :)

Cornelias 18 års fest!

Förra helgen hade Cornelia hennes 18 års fest i Lillträsk bya stuga. Det var kul, med mycket dans, roligt folk och ja, helt enkelt en bra fest!
ida var på topp!
Födelsedagsbarnet med Idas fina tassels skor samt hennes fina paket.
jag chillade i min coola frisyr som Therra gjorde!
snygga moves! Kasta pengar dansen.

Föreläsning

Sitter på skolan och väntar på att sluta. Hela skolan är i forum och lyssnar på en mindre bra föreläsning. Jag hör inget av vad hon säger. Den är säkert intressant men nja.. Det är nå om hennes uppväxt som jude i Tyskland.

Här sitter hon och babblar, hon borde visa nån bild så kanske de blir roligare. Suttit 1 timme och bara 1 kvar nu då! Sen ska jag hem och kolla på gossip girl, är beroende!


Party!!


Sitter....

... Och myser i min risa fleecetröja!


RSS 2.0