Western farm

På lin födelsedag for vi ut på farmen. Jag har såklart alltid sagt "ska aldrig rida i hela livet!!!!" men nä, såklart var jag först ut på hela kvällen och skämde ut mig totalt. Tog mig inte upp... Kunde inte rida... När jag ramlade så tog jag mig inte upp från golvet... Nu säger jag att jag aldrig ska rida den igen, men vad kommer jag göra nästa gång? Jo, rida!


I alla fall så hade jag så sjukt kul och bara röjde förutom då jag inte var på topp! Stod längst fram på the pusher så lika bra stå kvar då dom slutat för att se den svenska björnstammen spela! Och shit vad folk! Längst fram kunde man inte ens röra sig så mycket folk det var.


Äntligen 18!!!!! :D


3e Augusti 2012

Nu är det augusti månad och imorgon precis en vecka innan jag äntligen blir 18 år. Som jag längtat! I veckan har jag jobbat alla dagar förutom måndag. Då passade jag på att följa med Sofia och Emma in till stan. Fyndade lite fina tröjor som kan vara bra att ha tills Turkiet då de var som lite tunna skjortgrejer med korta ärmar. Snart bara en månad kvar innan vi ligger på stranden i Alanya! Men som sagt var ska lite saker hinna hända innan de, ska bli 18, fara på farmen och kolla på den svenska Björnstammen, sluta jobba, hämta cristina som äntligen kommer, börja om skolan, träna till körkortet som jag måste ta och lite annat smått och gott. Och sen.. äntligen... blir de Alanya med Anna, Oskar, Kajsa, Rebecca och idag ska vi mest troligt boks med Otilia i resan! Det kommer bli toppen. Nu ska jag fortsätta hjälpa min pappa med att riva altanen så vi kan bygga en ny någon gång. Dessutom är de nice väder så att vara ute skadar inte.


RSS 2.0