Fiji, vi är framme!

Framme på Fiji! Några timmar på flyget och sedan var vi framme. Välkomnades med sång på flygplatsen och man kunde inget annat än att le. Så mysigt välkomnande. Efter passkontrollen och bagagehämtningen skulle vi bli upphämtade av hostlet vi skulle sova på innan vi skulle ut och båtluffa på yasawa öarna. Vi fick vänta ett tag och träffade två tyska tjejer som skulle göra samma som oss, hoppades vi skulle hamna på samma ö som dem någon av dagarna då de var riktigt trevliga, men tyvärr gjorde vi inte det. 

Vi kom nyss till hostlet och det finns wi-fi, wohoo! De lär inte finnas på de andra öarna, men skriver då vi kommer tillbaka! Är så sjukt taggad!! Skiter i middagen ikväll då vi bara vill gå och sova. Är såååå trött och allt tjorvade då vi skulle checka in. De ville dela upp oss i olika rum även fast vi betalat extra för att få ett privat rum för fyra. Jaja, inget gick att ordna då de var fullt iprincip. Vi fick lov att dela upp oss även om det suger! Nu ska vi packa om väskorna och sedan sova, klockan ringer tidigt imorgonbitti.
Synd vi inte hinner nyttja hotellets fina pool, riktigt lyxigt hostel må jag säga. Fräscht och nyrenoverat. 

En resa jag kommer minnas för livet

Minns sagt, verkligen en resa jag kommer minnas föralltid. Kommer såklart komma ihåg resterande av alla reser kag gjort de senaste åren efter studenten. Ångrar mig riktigt mycket att jag inte bloggat de senaste åren, allt roligt jag fått uppleva och se hade varit riktigt roligt att kunna blicka tillbaka till på en blogg. Även om jag kommer ihåg allt i de stora hela så är det alltid småsaker som var roligt i stunden man glömmer bort och uppskattar att kunna titta tillbaka på. Men i alla fall, vi ger detta en chans och ser hur det går.


Just nu sitter vi på flygplatsen i Christchurch efter att spenderat nästan 3 veckor i vackra Nya Zeeland! Härifrån ska vi åka till Fiji. Det har alltid varit en drömresa för mig och jagfår ÄNTLIGEN åka dit ☀️ Ingen är lyckligare än mig!!! 

Jag och Lisa med de älskade ryggsäckarna innan äventyret började mot Vietnam som var resans första stopp! 

RSS 2.0