I TOLD YAAAAAA!!!!


Tja, pluggar, dudå?


Hej Anna!

Hej Anna!


lite nya och lite gamla bilder,


söta malin å frassse i ettan på någon lektion.
Hej vill du bli min vän?
mys i båten!
SISTER!!!
skolkorttttt
jag blev brunhårig.... eller?
Jag och kajsa chillar fett!

Mysig måndag

Igår for jag med Emma till Café Storgatan för att fika, plugga och lyssna på skön musik. Det började vid 7 så var där då ända tills stängningen :D Vi satt där, drack te och chai latte, lyssnade på musik, beundrades av Emmas nya Mac, pluggade och ja, det var bara allmänt mysigt. Inte sista gången vi gjorde det där skulle jag kunna säga!
bild från alvsbyn.just.nu

Sexy and I know it!!!

Ute och går igen! Påväg mot Lucian.


Lucia och skola

Idag gick jag till skolan för att göra det sista på affärsplanen. Det blev inget gjort på skolan, eller alltså ja, jag hade kunnat göra det hemma istället. För jag for typ dit, sen hem igen och gjorde det vi skulle göra på skolan. Nu är det bara kvar att posta brevet. Och det ska jag göra efter lucia träningen som börjar på ett tag. Ska gå dit och hem:)


luciavänner

Är så himla glad att jag ställde upp i lucian, har hittat många fina kompisar jag sett förr men inte umgåtts med. Dom är så fina allihopen.
Jennifer saknas dock på bilden. 
har umgåtts speciellt mycket med malin, stephany, emma och jennifer!

Johanna och Stephany

har tagit denna bild av Emma från facebook. Det är en bild då vi fikade på Café Storgatan, GRATIS!!!! :O

Godnatt på riktigt nu.
Ps. kommer ett fint inlägg lite senare också. Tidsinställde det så inte allt skulle komma poffpoffpoff, men ja det gör det i alla fall. Kände att jag hade SJUUUUUUKt mkt att berätta just inatt. Ska sova nu så jag orkar skicka in affärsplanen imorgon. Ansträngande, jamen nånting! Ds.

Loooooken på sjyktsöndag

Vi lucior var ju som vanligt och sjön på skyltsöndag, bad om pengar på skyltsöndag, delade ut pepparkakor på skyltsöndag, fika på skyltsöndag och vi såg också fyrverkerier på skyltsöndag! jaa..... skyltsöndag.skyltsöndag.skyltsöndag. Vad mer kan man säga? Det är så mysigt!!!! :D Love it
En annan liten tossig sak var att när vi stod vid fyrverkerierna kom det fram en kille i våran ålder från ett annat land och frågade om han fick ta en bild med oss! Fattar ni, vi är typ kända!? Folk frågar om bilder med oss!!! HELT SINNESSJUKT vad vi är kända. Eller..? Man kan ju alltid drömma i alla fall. Det gör jag, och det går väldigt bra.
Känner att jag mest babblar och babblar nu, det betyder nog att jag är trött. Så godnatt mina läsareeee.

drömmen om Apple

Lördag for jag med min familj till Umeå för en snabbvisit hos Julia. Vi for dit tidigt på morgonen och var framme någon gång vid 12. Vi for direkt till skolan för att börja med käk som skulle serveras vid 4:a-tiden. Jag och pappa var kakmästarna och höll på med efterrätten helt själva allllll theee tiiiiime! Vi skar typ 300 kladdkakebitar, lade upp på en assiett, klicka ut en klick grädde, la dit 10 hallon och sist men inte minst strödde vi över flosocker på kladdkakebitarna. När jag gjorde det slutade mitt sug efter något sött för då hade jag sett det hela dagen och då verkade det mest EEECKLIGT. Nä okej, kanske inte, men typ, jag intalade mig det i alla fall:D
Sen när jag jobbat klart "mitt" pass så följde jag med Carls (Julias kille) föräldrar hem till dom. Jag var själv med dom i 2 timmar, trodde inte jag skulle tordas det, men jag tänkte bara, WHY NOT LIKSSSSSOM? Väl där så hade jag det riktigt trevligt och föräldrarna var väldigt snälla med mig :)
När sedan alla var samlade i deras hus så var det dinntertime. Vi fick någon slags god kyckling och tillbehör. Sedan visade Julia och Carl deras atelje. Julia målade av mig och jag målade av hon.
Här är resultaten på det:
Hennes målning av mig:
faktiskt likt om man vet hur jag såg ut irl osv.
Min målning av henne:
inte det minsta likt... jag blev så arg för jag inte kan något, så jag gav upp och kladdade ner den!
Det resulterades till detta resultatet:
Det övre var ju inte fint, men när jag gjorde allt för å va dålig märktes ingen skillnad, typ, bara lite fulare.
Sedan var det efterätt osv, jag åt hemmaplockade hallon <3 så sjukt goda de var!!!! Sedan sov jag över där i ett rum fullt med massa Mac saker. Jag typ drömde om de hela natten lång.

I can´t live without you

Jag backar tillbaka några dagar och bloggar därifrån nu!
I fredags så var Stephany, Malin och Emma hos mig och vi hade en liten photoshooot! Det blev också lite idoltittande, plankstek, prat och sådant som hör till! Riktigt trevligt :D
HUR SÖTA ÄR INTE VI!? hihi

Ute och går!


Till mamma och pappa

DETTA ÖNSKAR JAG MIG I JULKLAPP!

VILKEN ÄR FINAST?

1.
2.
3.
jag är bjuden på ett party med något slags glamour-tema, jag har ingen klänning som passar till det. Skulle någon av dessa kunna göra det eller är det mer vanliga klänningar!? Jag kan INGET!!

designändringar designändring designändringar........

Hmmm... jag har inte bloggat på 4 dagar. Det känns tomt att inte ha gjort det, men jag har helt enkelt inte hunnit. Nu har jag nyss kollat på en massa bilder och utifrån där ändrat min design igen. Jag vet att jag byter ofta, men det är väl bara kul? Det tycker i alla fall jag är kul när jag läser andra bloggar!

Glasögonorm

Jag är en glasögonorm


Inbakad fläta

Igår var sp10 och visade upp sina företag på banken. Det var kul, men lite småkul också:)

nedanför bilden på mig och Elina kan ni även se den första inbakade flätan jag lyckats göra!!! Älska livet!


Luciabilderna!


Piece of cake

Imorgon kommer vi från Piece of Cake befinna oss på sparbankens mässa här i Älvsbyn. Kom gärna och besök oss och svara på 2 frågor så att vi får veta hur ni vill ha våran produkt gällande intresse och pris. Vi kommer att vara där från klockan 16.00 :-)

äggkokareeeee

Jao om Hittat min nya älskning!:
Vad är det där? xd Ser nästan ut som en äggkokare
Svar: Ja det har du mycket rätt i :) Jag fick den av Adinas familj då jag var nere i Stockholm och den används flitigt. Jag äter ganska ofta ägg, så därför passar den perfekt.
image description

jag vill kunna vissla

denna bild hittade jag på alvsbyn.just.nu idag. Ser ut som jag förösker svälja mina fingrar medan jag i själva verket tränar på att busvissla.. Den är i alla fall tagen på vistträskmarknaden i Lördags.

Mitt framtida barn

taget från: http://theomarlateshow.tumblr.com/post/13042571024

färg och klippdagen i all ära!

Nu sitter jag här efter att ha färgat malins hår och även klippt det! Sjuuukt fint, hoppas jag. Det hände en olycka när jag duschad idag. Halva min nagel är nu borta från ringfignret och det är inte det skönaste kan jag berätta. Men vad kan jag göra åt det? Bara LEEEE och gå vidare!

Stephany har lagt ut några fina bilder på facebook:


Godmorgon godmorgon!

Sleepover hos stephany igår! Är kvar här än och vi har nyss ätit! Eller ja, för en timme sen.

Här är en söt bild på mig och min söta tjej!


Vistträsk julmarknad

Tja! Chillar, dudå?


Levde upp till mina förväntningar!

Hemma från bion! Så sinnessjukt bra den var! Jag vill se fortsättningen! NUUUUU! Den var verkligen så som jag hade föreställt mig!


Hej, hej, hemskt mycket hej!


designändringar

Kastade ihop en design på 5 minuter. F5 om den inte synssssss

Breaking Dawn

Ikväll ska jag, som säkert många andra, se Breaking Dawn på bio. Först ska jag laga middagen, någon slags lax blir det. Sedan får jag se om jag orkar duscha, gör nog det imorgon istället och sedan far jag till bion. Vet inte när den börjar men det lär jag väl märka. Har sjuuuukt höga förhoppningar på den! Hoppas den kan vara lika bra som boken! Alla som har sett den säger ju att den är nästintill lika bra och att det är den bästa av alla filmer i Twilight serien.

Vill också meddela att jag imorgon tidigt ska till Vistträsk och visa upp våran fina PoC. Sedan på kvällen ska jag på sleepover hos stephany! kuuuuuuuul :)


någonsin sett finare sminkning..? Nä visste väl det.

Kortfredag

Skolan och gymmet avklarat! På skolan skrev jag nationella i engelska, sedan så blev tyskan inställd och jag kunde jobba hemma på företagsekonomin så fick sluta 9.20 istället för 14.00. Härliga tider. Nu är jag hos Ida, vi for på gymmet när jag slutade och körde ett benpass. Och shit vad träningsverk jag kommer att få, redan sjukt ont i dom!


Middagslagning

Till middag lagade jag fylld aburgine eller hur det nu stavas. Det blev gott tyckte jag.


vad ska man kalla det...?

hahha ååå vi är inte normala... fina ens.


Hittat min nya älskling!


hollohollohollo

EYyyyyyy! SCHULE.

dricker te, mysigt.


Luciaträning

nu ska jag fara och träna till lucian.
såhär lät det för mig och Ida igår:
Ida: Maddafackkaaaaaaa! Jag har en nål i foten!!! ta ut den!!!!!!!
* Ida håller upp foten, och jag drar i den lite för jag var rädd*
Ida: Jamen ta iiiii dååå!!!
Jag: Men fan, den sitter ju hårt!!!!!!!!

små bakflickor

Detta är vad jag har sysslat med idag. Varit med dessa bruttor, tagit bilder itll affärsplanen, gjort delar av affärsplanen, tagit bilder osv.

Godnatt

Med denna bild på cup cakesen säger jag godnatt!! :)


misslyckade cup cakes

Jag och Malin bestämmde oss för att baka idag till lucian imorgon då vi ska ta med oss fika. Det blev misslyckade cup cakes. Vi brände dom men gjorde det bästa av situtaionen och gjorde vad vi kunde för att få bort det brända. Sedan gjorde vi en frosting av choklad och satte på cupcaken lite fint. Till middag blev det en riktigt god sak som Ida lärt mig!!!! Man tar kyckling och steker den, sedan sätter man den på en plåt och sätter på stekt squash, soltorkade tomater och mozarella högst upp. Sedan in i ugnen och efter 5 min är det klart!

Nu ikväll har jag och ida hunnit vara på gymmet, blev lite kondis, triceps och bröst. Nu har vi nyss käkat två ägg (vi som e så himla biffiga måste ha MYCKET protein serru) och nu sser vi på tv och chillar.

söt bild på mig och julia. Vi sminkade varanda som gamligar! :D

Lördag och söndag

Jag satt och försökte uppdatera min iPhone på lördagsmorgonen, det gick inte och går fortfarande inte. Förstår inte vad jag gör för fel. I alla fall så stormade Ida och Therese mig på morgonen och tog med mig på en liten prommenad runt där vi bor. Sedan följde jag till Ida där vi kollade på Idol som vi missade kvällen innan. Ida fixade ihop mat till mig, hon och petter som blev supergod.
Sedan hade jag, Ida och Therese tänkt ha en chill och lugn kväll hemma hos Ida som var själv i huset med hennes bror. Han tyckte däremot inte likadant som oss. Han styrde upp en liten fest och det rullade in grabbar i huset. Vi skjutsade vidare dom till någon annan fest på byn och for sedan hem och då kunde vi äntligen ha en chill kväll.
Jag sovde över hos Ida och dagen efter käkade vi och sedan körde vi ett gympass. Ingen av oss hade varit där på ett tag så vi körde lite i varje muskelgrupp. Sen gick vi även en kort prommenad på byn.
Väl hemma så blev det taco till middag och sedan bara kolla på lite tv. Såg även gossip girl avsnittet för 5e gången på en vecka. Det är lika fint i slutet varje gång.
Satt och kollade på hockey, skönt med en vinst! Även kul att luleås målvakt fick göra sin första match som 19åring i tre kronor och vinna den!

ninjan is in tha house

hohohoh sitter hos Ida och har tagit hennes dator.
Hittade en söt bild på hon som ni ska å se!

bröllopskväll

Gårdagskvällen var hur rolig som helst! Mycket mer rolig än vad jag trodde. Det är inte varje dag man tjänar pengar, + får allting man vill typ gratis på ett ställe. I alla fall så ska jag inte klaga på att vårat jobb var speciellt hårt. Det var lagomt mycket att göra faktiskt. Där i slutet blev det lite kaos när kocket deckade på frysen, men jag och Ida tog över jobbet. Han sa "jag har jobbat mer onyckter än nyckter, för är man en kock kan man inte lära sig då man är nyckter." Och jaa, det märkte vi ju. I alla fall så kaosade han det lite mer, under presentöppningstiden så kraschade han buffébordet.
Sen när efterrätten och allting var bortdukat var det däääääääääncetime. Åååå så kul. Men pinsamt vissa stunder,haha. I alla fall så blev det blandat, allt från Vikingarna till David Guetta men man dansade lika mycket vilken låt det än var. På kvällskvisten drog några av vi ungdomar hem. Jag, ida och Jossan rättare sagt. Vi for till Marcus. Sen i slutet vid halv 2 for jag och Ida hem och sussade.

11-11-11

Tror det är många som gifter sig idag! Jag ska snart fara till ett bröllop och servera. Vid 6 börjar det också far vi dit lite tidigare, jag och ida! :)


IE


Hockeyyyy yooo

Började med att baka lite sådär några timmar med ida. Gött mos. Sen åt vi palttt! Och nu ser vi hocki med amanda som också är här. Tror dock det är för att få smaka våra kakor som bidrog till att hon kom hit:) höhöhöhöhöhö eller


Svenska tal

Nu har vi haft idrott och sitter och har svenska nu. Vi spelade volleyboll på idortten, och wiiiiiiiiiie vad det är kul! Seriöst roligaste sporten som finns. Bad är också kul såklart, men det är som inte samma sak :D
Nu på svenskan ska vi hålla ett tal i 5 minuter, vad kan man prata om? Ja inte vet jag. Vi ska ta något som jag kan bättre än dom andra. Och vad är det? Jag kan ju inget som ingen annan kan. Svårt liv jag har.

TACK MADDE!

Ville bara tacka denna varelse som har hjälp mig väldigt mycket med min engelska inlämning på internationell ekonomi. Tur man har bra vänner som kan engelska bättre än mig. 

Mobilblogg är coolt

Nu är kakan klar och det luktar gott. Ska cutta upp den med piece of cake nu kanske :)


Temys

Te är beroende framkallad då inte halsen är på topp känner jag. Har druckit mycket på de senaste 2 timmarna. Snart är bullarna klara också! Ska bara jäsa 30 minuter till.


Baka baka

Tur vi har lite philadephia så vi kan baka philadelphiabullar!


jag vill dansaaaaaa

Vad finns som är mer lycka än sovmorgon? Vi har börjat med Nationella nu och det är en grupp varje lektion som har Speaking-delen. Vi andra är lediga. Endast jag Anna och Elina hade uppmärksammat det till idag. Med alla for på skolan klockan 8.10 for vi dit 12 istället eftersom svenska som vi har en timme efter engelskan också var inställd. Hur perfekt är inte det? Sen var sista lektionen, Geografi, också inställd.
Snart kommer två tjejer över och då blir det att baka tror jag. Vi kanske hinner använda den fina PoC. Vi msåte dock ändra måtten eftersom den är lite för stor när kantet är rundade typ. Jaja det fixar nog fixarNa!
hittade en söt gammal bild från då jag madde och fia fotade oss någon gång.
kan passa på att visa en på mig och fia också!

Piece of cake


luciakandidat

Vad tänkte jag på då jag tackade ja till att bli luciakandidat då Jossan frågade mig? Ingen vet och ingen lär få reda på det heller. Idag hade vi i alla fall övning, vi fick alla kläder och sådant. Sen så sjöng vi bara och chillade på.
bild från google
Väl hemma så kom Ida och Therese och chillade här. Och det gör dom än. På ett tag blir det att sova och sedan drömma sött. Sedan när jag vaknar ska jag kolla på mitt älskade gossip girl! Seriöst, det finns inget bättre. Det är så ofattbart underbart att det är galet!

Tisdag

godmorgon! :)

Det enda som är bra med att vara sjuk är att man kan göra skoluppgifter hemma som man annars inte orkar göra på kvällarna. Idag har mamma sjukanmält mig även om jag är ledig varje tisdag. Inte gör det något, ledig på min lediga dag.

Mina bihåler börjar sakta men säkert bli bättre men såklart så blir halsen sämre. Men aldrig kan allting vara perfekt.

Idag vid 3 tiden ska sara visa mig och ida hur man serverar eftersom vi ska göra det på fredag på ett bröllop i bredsel. Tror det kan bli kul sålänge man inte skämmer ut sig.

Sen ikväll är det lucia, ja jag är med i det... Hoppas jag orkar fara för det är viktigt då det är så få träffar. En gång i veckan i en månad. Gäller att vara frisk då ;)


Cake pops recept

Ett antal av mina vänner har smakat cake pops som jag har gjort. Och alla verkar gilla dom lika mycket. Det är värt att göra sådana för det är lätt och går väldigt fort.
Ingerdienser_
2 ballerina kladdkaka rör.
1 philadelfiaost burk, 200 gram.
100-200 gram vit choklad.
Strössel utan smak
1. Börja med att krossa alla ballerinakakor. Har man en matberedare är det lätt att krossa dom i den.
2. Rör i en burk philadelfiaost.
3. Sätt smeten i frysen så att den stelnar. Ta sedan ut den och gör små bollar. Man får själva välja storleken. När man är klar med dom stoppar man in dom en gång till i frysen för att det ska bli lättare att doppa dom i den vita chokladen som är nästa steg. Smält chokladen i vattenbad och doppa sedan cake popsen i chokladen och sätt sedan lite strössel på toppen som dekoration.
4. Nu är allting klart. Det är godast att äta dom frysta så när man doppat dom i chokladen kan man ha dom i frysen cirka 5 minuter igen innan man kan servera dom.
Hips Vips så har man gjort världens godaste kaka!
bild lånad från google.

Gossip Girl

HEEEEEEELT SERIÖST! det måste ju vara dom snyggaste killarna som finns i hela världen! Chuck Bass är ju bara för mums och Nate Archibald är ju inte heller helt fel!

Elsas värld som serie

Min vän Ida har berättat om dessa böcker för mig och jag är väldigt suger på att läsa dom. Det har börjat gå en serie nu som är baserade på din på kanal 3. Jag har bara sett första avsnittet än så det är svårt att säga vad jag tycker om det. Hoppas det är bra och så hoppas jag att jag får låna böckerna och läsa dom!

SÅÅÅÅÅÅÅÅHÄÄÄÄÄÄÄÄR galen blir jag på att vara sjuk........

...............
Skallen värker, kan inte andas för att både halsen och näsan är igentäppt typ, bihålorna är heller inte bra. Dom värker som bara den. Sen att jag inte har ont i halsen är ju såklart bra. Måste alltid förseka se något positivt i allt negativt!
Vet att det kommer många sånnahär bilder. Men det är för att dom är så roliga. Och nya också för den delen. Vem vill ha en gammal bild liksom när man kan få en ny? Inte då jag.

Måndag

Har inget bättre för mig så varför inte ladda upp några till fina bilder? Man har alltid något att göra nå man är sjuk.. eller?




smile to the camera!

Igår blev det ännu mera kort som blev tagna. Elina kom till mig så vi tog några vackra bilder på båda oss :)

<3


we found love

Jag sitter och väntar på att en blivande häxa ska komma hit och sedan ska hon bli sminkad!

lets go crazy


I am titanium


photoshoooooot!

håller på att kolla igenom bilder som jag Malin och Linn tog igår. Jag är galen med sminket och allt medans dom är fina. Haha kul :)

RSS 2.0