Rumänienresan

Onsdagkväll tog jag mit pick och pack och drog till kallax med Lina som sällskap. Vi satte oss på ett plan mot stockholm, arlanda där vi skulle tillbringa natten. Vi kom fram, åt lite och gick sedan till utlandsterminalen där vi letade sovställen. Det bästa vi hittade var stengolv och en träbänk. Vi såg på hunger games filmen eftersom jag inte hade sett den och fy vad bra!!! Seriöst, älskar den, och böckerna med för den delen. Morgonen därefter vaknade jag sömnlös(?) hur vaknar man sömnlös om man inte sovit? vet inte. Vaknade alltså inte, utan låg vaken hela natten. Vi tog våra saker och checkade in våra väskor. Sedan gick vi till taxfreen, såg VS som inte öppnat då vi gick förbi, och sedan hittade vi MJUKA bänkar där vi hann ligga typ 40 minuter innan vi gick och letade planet till köpenhamn.
 
Lina köpte världens godaste youghurt på Max tydligen och sedan satt vi på planet. Framme i köpenhamn möttes vi av en kändis direkt som Lina kände igen men inte visste varifrån när vi sekunden efter hon sagt det lyckas höra hon ska åka utomlands för att kolla på en världspremiär av en film hon varit med och spelat in. Vi gick sedan för att köpa frukost och satte oss utanför VS butiken för att kolla på justin upptränade från VSshowen som spelades om och om igen. Efter 2 timmars väntan gick vi till vår gate och satt lite senare på planet mot bukarest. När vi landade vid lunchtid väntade vi på väskorna för att sedan gå ut och träffa Liana och Cristina. Vi såg först Liana som stod och vinkade glatt för att peka oss mot Cristina som inte verkade särsklit intresserad på vad som just hände ända fram tills hon såg oss komma gående. Tårar och ord som "näääääää, du skojar" "herregud" och "ååå" kom från hennes mun och det verkade som att vi lyckats överraska henne utan att hon anat någonting. Vi var hungriga så direkt vi kom fram åkte vi till IKEA (gud vad svenska vi är när vi inte ens är i sverige) för att äta lunch och sedan åka hem till vår lägenhet. En liten trea bor vi 6 personer i. Vi lämnade väskorna packa upp lite, böt om och sedan åkte vi till en jättestor galleria som var full med märkeskläder och mycket annat fint. Lite shopping och mat på KFC (1a gången för mig någonsin, omg vad gott) hann vi med innan vi åkte hem igen. Hemma gick vi direkt till Cora som är en ultramegastor typ ICA och konsum här för att handla till då vi skulle åka på en resa till bergen några timmar från bukarest. Vid 1 kom vi i säng och sedan 3,5 timmar senare vaknade vi för att åka rumänskt tåg till Bran! 
 
 

Kommentarer
Postat av: Madelene

kfc äääääger!!! vi har massa kyckling-snabbmats-affärer här så det kan vi käka när ni kommer <3 och fritzy ska kanske ta lite ledigt så jag kan va med er mer!!!!!

Svar: ÅÅÅ jaaaaaaa, jag vill på nandos!!!!!! OMG FNA VA NICEEEEEEE!!! då får vi vår lilla madde <3
Johanna

2013-09-15 @ 15:19:13
URL: http://madeleneluu.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0