Mot LA

Sista dagen i Hawaii, hade kunnat stanna här mycket längre och upptäcka mer. Men då man känner sig hängig och sedan blir sjuk får man göra det bästa av situation, dvs sola och bada 😜 Jag klagar dock inte då detta var sista stället för chans på någon slags bränna som hann försvinna helt i slutet av Aussie och Nya Zeeland! Nu är man i alla fall halvvägs där, och lagom blek då man kommer hem igen!! Aja, värmen, personerna, maten och allt annat är underbart och vill definitivt tillbaka någon gång. 

Tog en sovmorgon till 9 och var på hotellrummet och packade ihop ryggsäckarna. Gick och köpte mat och checkade sedan ut. Låg vid poolen hela dagen fram till middagen. Ceasarsallad på vårt favorithak och därefter beställde vi en uber och åkte till flygplatsen där vi nu sitter. 

Ett fem timmars flyg väntar oss till LA där vi ska möta upp Viktoria, en tjej jag var i Grekland med förra sommaren tillsammans med tre andra vänner. Enda gången jag träffat henne, så ska bli svinkul att träffas igen! Landar i LA 5 på morgonen deras tid. Så blir en natt utan sömn, men vad gör det då vi endast har 3 dagar på oss och måste göra allt vi bara hinner. 

TTYL när vi är i LA ☀️🌸🌴

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0