Venice beach och Santa Monica pier!

Sex imorse mötte vi upp vicky på flygplatsen. Vi åkte direkt till biluthyrarna och inte långt därpå var vi iväg mot Santa Monica piren. Hamnade i rusningstrafik, käkade på starbucks och sen var vi där! Molnigt och kallt denna tiden på dygnet, men var ändå mysigt att traska omkring där! 









Därefter gick vi på stan i närheten och råkade fastna på sephora över en timme och med lite smink senare var det dags för lunch. Har saknat thaimat, så var verkligen helt lycklig då vi hittade en restaurang med bästa maten. 






Nu hade äntligen solen börjat lysa och vi fick efterlängtad värme, dock väldigt blåsigt, men solen räddade upp det. Vi åkte vidare till venice beach. 



Vi strosade runt längs stranden och vid alla småaffärer, var så himla mysigt där. Skateparkar, klotterställen, massa småbutiker och människor som gjorde konstiga trick för att få lite pengar. 









Vi åkte mot Hollywood, även där var de sjuk trafik. Sex filer och ändå stod det stilla i trafiken riktigt länge. Vi passade på att svänga förbi mysiga Beverly hills på vägen och körde runt där lite. 


Sedan åkte vi till vårt boende, duschade och fixade oss innan vi åkte till Hard rock café för middag och massa surr. 










Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0